Riblji Restoran Radecki

Okusite tradiciju Zemuna i ljubav prema Dunavu na jednom mestu

Klub Restoran Radecki nalazi se na kraju Zemunskog keja, gde se završava šetalište a nastaje raj za ljubitelje reke i dobrog zalogaja. Dok ste ovde, imaćete osećaj kao da ste u nekom malom, ribarskom mestu. Sa jedne strane šuma, sa druge pogled na Dunav, doprineće osećaju da ste pobegli u prirodu.
Kada žeite da uživate u miru i ribljim specijalitetima poput čorbe, girica ili porcijaša i filete ribe, Radecki je vaš izbor. Odmorite dušu pogledom na Dunav i vesele ribolovce oko vas dok se ovde opuštate. Da je tako, potvrdiće vam i mnogobrojni gosti ovog kluba, koji su svih generacija. Lepo je znati da još postoje mesta koja nisu podlegla modernizaciji, a koja su popularna, što nam daje nadu da ljudi i dalje prepoznaju kvalitet.

Tradicija je nešto čemu težimo i trudimo se da održimo..

Svojim izgledom i enterijerom Radecki je ostao veran prirodi i Dunavu. Sa zadivljujućim pogledom na Dunav, pravo je mesto za beg od beogradske buke i asfalta u vrelim letnjim, i mesto ušuškane i tople atmosfere u hladnijim jesenjim i zimskim danima.
U istoriji je poznat kao reka koja je delila carstva, a danas kao “most” koji povezuje narode, on je druga najduža reka u Evropi, i prolazi kroz četri glavna grada koji počinju na B – Beč, Beograd, Budimpešta i Bratislava, pruža jedan od najlepših pogleda našim posetiocima – Dunav!
Ukoliko ste bili u Klubu Radecki, imali ste priliku da vidite čuvene stepenice koje potiču još iz doba Rimljana. Stepenice vode do najčuvenijeg simbola Zemuna, Gardoš kule koja je visoka 36m. Izgrađena je od strane tadašnje mađarske vlasti. Kroz istoriju je bila simbol moći, osmatračnica i vidikovac, a danas jednako uzvišena je u službi umetnosti i kulture.

U NAŠEM RESTORANU ORGANIZUJEMO SVE VRSTE PROSLAVA

NAJLEPŠI SPECIJALITETI OD UVEK SVEŽE REČNE RIBE

U NAŠEM RESTORANU ORGANIZUJEMO SVE VRSTE PROSLAVA

NAJLEPŠI SPECIJALITETI OD UVEK SVEŽE REČNE RIBE

USKORO

BROD „RADECKI“

ŠUMSKA KUĆA „RADECKI“