Riblji Restoran Radecki Zemun

NA OBALI DUNAVSKOG KEJA

Tamo gde se šetnja uzvodno dunavskim zemunskim kejom završava, na samoj obali, čeka vas Klub Restoran Radecki, dobro poznato mesto među istinskim ljubiteljima reke i druženja. S druge strane, sa zemunskog brda Gardoš, stepenicama još iz doba Rimljana, možete se spustiti pravo u baštu našeg restorana.

Na ovom starom alaskom mestu su decenijama unazad dunavski alasi prodavali tek ulovljenu ribu i u tadašnjoj marini držali preko četrdeset ribarskih čunova, a u limenim kasetama duž bašte kluba skladištili svoje mreže i ribarski pribor i alat. Mi smo tu tradiciju održali i u novoj marini obezbedili mesto za više od devedeset vaših ljubimaca na vodi, počev od čunova do glisera i jedrilica.

U prelepom prirodnom ambijentu i domaćinskoj atmosferi našeg restorana uživajte uz najlepše specijalitete od uvek sveže rečne ribe, spremljene po tradicionalnim receptima, uključujući neizostavnu, uvek dobru, našu čuvenu riblju čorbu. Za vas spremamo i roštilj i druga jela za svačiji ukus.

U relaksirajućoj zelenoj oazi mira i odmora, sa pogledom na reku i marinu, zbog prirodnog ambijenta, tišine, atmosfere i rapsodije ukusa koji uvek bude iste dobre osećaje, uživaćete u svakom zalogaju i doživeti trenutke za pamćenje. Naš zaštitni znak je i čudesni i nezaboravni prizor zalaska sunca na dunavskom horizontu.

Jedinstvena kombinacija kvaliteta, usluge i povoljnih cena naš su zalog za očuvanje višedecenijske tradicije.
Svojim radom i posvećenošću, svakodnevno stičemo poverenje naših gostiju i veliki ugled kao jedan od najboljih restorana u Zemunu.

U NAŠEM RESTORANU ORGANIZUJEMO SVE VRSTE PROSLAVA

NAJLEPŠI SPECIJALITETI OD UVEK SVEŽE REČNE RIBE

U NAŠEM RESTORANU ORGANIZUJEMO SVE VRSTE PROSLAVA

NAJLEPŠI SPECIJALITETI OD UVEK SVEŽE REČNE RIBE

USKORO

BROD „RADECKI“

ŠUMSKA KUĆA „RADECKI“